Beste tips om je dansstudio te laten groeien

Beste tips om je dansstudio te laten groeien

# 1 – Maak hun eerste indruk onvergetelijk

De eerste indruk van een klant is alles. Hoeveel heb je er echt over nagedacht hoe je studio overkomt op iemand als ze voor het eerst de deur binnenlopen? Wie is de eerste persoon die ze zien? Ben jij dat of is het iemand anders?
Zorg voor systemen. Zorg ervoor dat iedereen weet wanneer er iemand nieuw binnenkomt. Deze mensen moeten worden verwelkomd en het plezier voelen dat het u en uw personeel brengt om hen in de studio te hebben. Vind een manier die de communicatie tussen u en uw personeel gemakkelijk houdt.

sociale media

#2 – Maximaliseer uw aanwezigheid op sociale media

Je kunt je er niet langer voor verstoppen. Sociale media is waar het om draait en iedereen weet het. Hoe meer u het uitstelt, hoe meer u achter de feiten aanloopt. Het internet is voor velen intimiderend, en dat is begrijpelijk. Er is zoveel te doen, waar moet je beginnen? Maak je geen zorgen, als je eenmaal begint te zoeken op de juiste plaatsen en bepaalde tools gebruikt, is het echt een stuk eenvoudiger dan het lijkt. Het gebruik van dansstudio management software kan je helpen om je aan te sluiten bij alle juiste social media outlets.

#3 – Communicatie is een belangrijke speler

Denk na over hoeveel je echt communiceert met de ouders van je student gedurende het hele jaar. Hoe beloond denk je dat ze echt het gevoel door het brengen van hun kind naar uw studio? Zeker, het gaat over het onderwijzen van uw studenten, maar je moet ook gericht zijn op het houden van uw echte klanten betrokken. Om dit te doen, zult u verschillende manieren willen vinden om de communicatielijnen altijd te laten stromen.

#4 – Verfraai uw website

Uw website is het venster van het internet op uw wereld. Geeft uw website volgens u op die manier weer wat hij zou moeten uitstralen? Als u denkt aan uw potentiële klanten die thuis op het internet surfen naar de juiste dansstudio, denkt u dan dat uw website de website is die hun interesse zal wekken? Als u niet zeker bent, dan moet er iets veranderen. Je moet trots zijn op je website en er zeker van zijn dat het net zo goed is, zo niet beter dan je concurrenten.

#5 – Als je dat nog niet gedaan hebt, maak online registratie een optie

Dit gaat hand in hand met de noodzaak van het hebben van een sociale media-aanwezigheid. Iedereen waardeert gemak, en hoe makkelijker het is om in te schrijven voor lessen met u, hoe meer dat mensen het zullen doen. Als u hen de optie om in te schrijven voor uw studio van overal met een internetverbinding, zult u ten minste verdrievoudigen het aantal studenten heb je het aanmelden van up.

Wedstrijddans

#6 – Overweeg Competitieve Dans

Het betrekken van uw studenten in wedstrijden echt vuurt hen op. U zult verrast zijn om te zien hoe gemotiveerd ze krijgen. Bovendien gaat je naam erdoor naar buiten en begint er een gesprek over je studio. Hoe meer manieren mensen kennis over je kunnen verspreiden, hoe beter.

Cole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *